Menu BåletKontakt OssCDerBookingReise i DrømmetidaOm Bålfolket Forsiden
Splash

CD'ER

En presentasjon av våre utgivelser

Litt informasjon om våre CD`er. Her kan du også bestille våre CD`er. Det gjør du ved å sende oss en e-mail til cd@baalfolket.com, med navn, adresse og telefonnummer, så ringer vi deg for en bekreftelse på bestillingen, og sender den så snarest til deg.

Prisene er inklusiv porto i Norge

Line

2014 - 'Out of the Box - Into the Dreaming'

Opptaket av denne CD'en ble gjort i Harstad Speiderhus i september 2014.
Alle tilstede (også Lill og Marte) hadde en sterk og merkelig opplevelse.

Egentlig skulle det bli et opptak av 'Reise i Drømmetida', men omstendighetene, energien, og stemninga i rommet var så sterkt ladet med noe merkelig og kraftig vi ikke kunne identifisere, at det ble noe uvanlig. Noe unormalt, selv for Bålfolket. Etter opptaket var samtlige påvirket. Det var nesten en skjelving i lufta, og under lyttingen til opptaket, hadde vi alle sterke og spesielle opplevelser. Det var ikke 'Reise i Drømmetida', men det hadde sin egen Kraft. Kraft til å ta oss på ei reise, kraft til å rive oss ut av det kjente, ut av boksen,...

Vi ble tatt med på ei Reise inn i det Ukjente.

Out of the Box - Into the Dreaming


Line

2011 - 'Reise i Drømmetida'

Hele Skaperverket, med alt som ER, oppstår i Drømmetida, mellom våken tilstand og dyp søvn. I Drømmetida er du din egen Mester og Elev.

`Reisen i Drømmetida` er inspirert av Willy Korvanen Mælands fortellinger om Drømmetida. Basert på sagn og myter fra Aboriginiene i Australia, ble Bålfolkets første `Reise i Drømmetida` framført for ei gruppe mennesker på Alternativ Midsommer-festival 2003.

Det tok oss nesten 8 år, med utallige REISER og 4 prøveinnspillinger før vi fant rette settinga for å gjøre ferdig denne meditasjons-cd'en. Den er skapt med intensjon om å hjelpe enhver som lytter... og tillater seg å reise.

(Ikke lenger i salg)

Reise i Drømmetida

Line

 

 

2010 - 'Førandring / Change'

Opptaket ble gjort i Tromsø i 2010 av 'R&R Production'. En rekke hendelser og omveltninger gjorde valget av navn på 'barnet' enkelt. En kjærlig påminnelse
om at jo mer du er i kontakt med ditt innerste og kjærligheten, jo lettere vil enhver 'forandring' oppleves.

Veien fram til ferdig produkt var vært ei forholdsvis lang og lærerik reise for de som har vært med i prosessen.
Vi forstod med en gang vi møtte Rune og Rune i 'R&R Production' at vi hadde tiltrukket rette personer for å fullføre i studio og å bevare den unike energien på det ferdige produktet.

(Ikke lenger i salg)

forandring

Line


2005 - Sirkel

Den første CDen til Bålfolket, laget av den opprinnelige besetningen Lena Paalviig Johnsen, Will Rubach, og Willy Korvanen Mæland. Den eneste CDen til Bålfolket med tekst. Tre spor ble tatt opp 'live' i Harstad Kulturhus under 'Multicultura', og de resterende opptakene ble gjort på Speiderhuset i Harstad, hvor også Michael Antonsen var med på Didjeridoo.

(Ikke lenger i salg)

Sirkel

Line

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


bottom